Aleph Consult

Laat je hoog vliegen!

Bereiken van doelen

Een reactie plaatsen

Voor het snel bereiken van doelen heeft Aleph Consult aan de hand van het vlieger-model een unieke strategie ontwikkelt. Door middel van een 8 stappenplan komt je gewenste doel heel snel binnen handbereik.

Ieder mens heeft bepaalde doelen die hij wilt bereiken, of dit nu op zakelijk of persoonlijk gebied is. Helaas hebben de meeste mensen geen goede strategie om dit zo optimaal mogelijk aan te pakken. Door te handelen op de manier waarop je altijd gehandeld hebt blijft het doel buiten bereik. Door middel van de vlieger-strategie verander jij je mind-set, je focus, je gevoel, je lichaamshouding en je gedrag, zodat je precies krijgt wat je wilt!

In 1 sessie leer jij de strategie goed toe te passen en brengen we de eventuele obstakels in kaart. Nieuwsgierig? Of het vechten meer dan zat? Boek dan nu een sessie of bel/mail voor meer informatie. Tevens mogelijk als  in-company training.

Auteur: Aleph Consult

Aleph Consult is het bedrijf van Danielle Bakker. Hierin heeft ze De Vliegertheorie en de Psychologische Transformatie Therapie (PTT) ontwikkelt. Het hoofddoel is het transformeren van (psychische) problemen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s